lagere school (8)

fietsdag

Zoals elk jaar organiseerde Klimboom een geweldige fietsdag.  Dit jaar zat het weer niet helemaal mee, maar de sfeer zat helemaal goed.  Geniet mee van enkele foto's.

Ook in mei werd er op onze school een meter-peter actie gedaan.  Deze keer dansten de kinderen van het 1ste samen met hun meters en peters van het 6de!  De dans voor het schoolfeest werd meteen nog eens goed geoefend.

havenbezoek

De leerlingen van het 5de en 6de leerjaar zetten hun 3de trimester met havenbenen in.  Samen brachten ze een bezoek aan de haven van Antwerpen.  Om de haven beter te leren kennen, kregen ze uitleg van de gidsen tijdens een rondvaart.  Nadien was er tijd om de gekregen informatie om te zetten in de praktijk tijdens enkele leuke spelletjes.

Xperilab

De kinderen van het 5de en 6de leerjaar bezochten in 3 verschillende groepen de Xperilab-bus die enkele dagen op het stadsplein stond geparkeerd.  In die bus mochten ze, verdeeld over weer 3 verschillende labo's, verschillende proeven doen om zich op die manier te verdiepen in de wetenschap.

Nieuwste blogs

Top