4de leerjaar (8)

We gingen een wandeling maken en we moesten allemaal opdrachtjes doen bij winkels en gebouwen. Op een kaart zochten we naar welke richting we moesten gaan. We moesten openingsuren opzoeken en we konden ook met een kompas werken. Het kompas hielp ons om te weten waar het zuiden was. We kregen na lang wandelen een pauze in de speeltuin. Daarna konden we allemaal fit terug verder. Het leuke was dat iedereen zijn talent gebruikte. We moesten samenwerken om goede antwoorden te vinden. Soms was het ook heel grappig.
 
Lou en Kato.

Fiesta latina is nog niet gedaan. We bezoeken met het 4de leerjaar de wereldwinkel en we spelen incaspelletjes in de bib!  Er komt ook een echte Peruviaanse vrouw op bezoek in onze klas. Dalia laat ons in traditionele kledij kennis maken met Peru. Ze vertelt leuke verhalen over dieren uit de Peruviaanse jungle, de Inca's en over het leven in Zuid-Amerika. We proeven zelfs echte Inca Kola!

Fiesta Latina

Fiesta Latina! 

We tattoeeerden fairtrade bananen en maakten zorgenpopjes uit Guatemala.  In de klas staat een thematafel met fairtradeproducten en materiaal uit Latijns-Amerika.

Nieuwste blogs

Top